TOSSA DE MAR

Un paradís de color blau i cor artístic.

02

DEPORT

Dintre i fora de l’aigua trobaràs com generar endorfines al màxim. Ciclisme, submarinisme, kayak, senderisme, vela o motociclisme son només alguns dels deports més popular per practicar al voltant de la zona. Tu fes una proposat i Tossa disposa.

01

PLATGES

Un dels paissatges més impresionants de la Costa Brava. Els blaus i els verds del mar es barregen amb el sol en un exercici màgic cada vesprada. Les arenes fines i daurades de les platges urbanes o de quasi impossible accès per tots els qui estimen l’esència més pura del Mediterrani.

03

NATURA

Pi, romaní i farigola envolten tot un entorn idíl.lic per perdre’s i retrobar-se amb el silenci. Penya-segats i miradors per recórrer caminant o en bicileta i admirar les formes capricioses del Massís de Cadiretes, el Parc de Sa Riera o El Torrent de Ruixons.

05

GASTRONOMIA

Desperta els teus sentits al voltant de una taula per a paladejar plats de llarga tradició marinera. Cita obligatòria és el Cim i Tomba, la campanya gastronómica que gira al voltant de un plat amb base de peix, patata i all-i-oli

04

HISTÒRIA

Refugi d’artistes i anfitriona de visitants. Tossa obre la seva murada al món per a descobrir els seus vestigis prehistòrics, i el seu passat romà i medieval. Un viatge en el temps sense moure’ns de un punt comú: de la Túrissa romana a la Tossa moderna. 

06

CULTURA

Festes i tradicions centenàries que et faran sentir com un tossenc. Balls, romiatges, exposicions, concursos i mercats que deixaran la teva agenda ben ocupada.

Carrer Giverola,3

17320 - Tossa de Mar - Girona

972 340 859 | 611 443 977

h.alba.tossa@gmail.com